Til forsidenSend en e-mailSøgefunktionSitemap over hele siden
Forside - Præsentation - Merete
Meretes kaffestue
 
Hej, jeg hedder Merete, er gift med Roar og har bragt de tre dejlige drenge til verden, som du kan hilse på her på sitet: Asbjørn, Arvid og Hjalte.

Jeg er uddannet som bachelor i Musikvidenskab fra Århus Universitet. Har boet i Peru med min familie, været musiksekretær i Indre Mission og er nu ansat som organist i Engum Kirke, et dejligt sted mellem Vejle og Hedensted.

I efteråret 2011 begyndte jeg på organistuddannelsen på Kirkemusikskolen i Løgumkloster. Det afslutter jeg efter planen i 2015.

Midt i alle mulige andre gøremål, tager jeg mig ind i mellem tid til nogle af mine kreative interesser så som at spille klaver og synge, ordne haven, sy, strikke, osv. Derudover nyder jeg at læse, gå ture og hygge mig med familie og venner. Og så hjælper jeg til med lovsang og musik i Hedensted Valgmenighed.

I vores tid i Peru var jeg hjemmegående, men jeg var også aktiv i kirken, hvor jeg var med i søndagsskolen og musikgruppen i vores lokale kirke, ligesom jeg var med i bestyrelsen for kirkens radio og bogforlag.
 
TILBAGE