Til forsidenSend en e-mailSøgefunktionSitemap over hele siden
Forside - Præsentation - Asbjørn
Asbjørns Corner
 
Hej! Jeg hedder Asbjørn, og jeg er 16 år (født 06.09.1998).

Jeg kommer fra... Tja, jeg er født i Århus, har boet 5½ i Arequipa i Peru, indtil vi sommeren 2007 flyttede til Gårslev. I efteråret 2012 flyttede vi til Hedensted. Her bor min familie stadig, men selv er jeg nu på efterskole på Solgården i Tarm. Og det er virkelig fedt! 

Jeg går i 10. klasse og nyder fællesskabet og en hel masse sport på efterskolen. Jeg har også gået på Den norske Skole i Arequipa, på Gårslev Skole og på Lukas Skolen i Vejle.

Jeg elsker at spille fodbold. Jeg begyndte i Huracán i Arequipa. Da vi flyttede til Danmark spillede jeg i Fredericia FF. Derfra har jeg nogle rigtig gode fodboldminder! Bl.a. nåede vi finalen om det jyske mesterskab for M2 i U13. Jeg har også spillet en sæson i Hedensted IF, og det var også spændende, fordi jeg fik en ny plads på banen. Nu spiller jeg på efterskolen så tit jeg kan komme til det. Jeg er fan af Real Madrid, FC Midtjylland, Milan - og nogle andre fede hold.

Jeg kan godt lide at se film/TV Og så er det ret nice at at være til fodbold på stadion - selv om det ikke er så tit, jeg kan få min far overtalt.

Jeg elsker at være sammen med mine venner og være på lejr.
Chao!
 
TILBAGE